Blog archieven

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van onze cliënten. Dit kan variëren van het ondersteunen bij persoonlijke verzorging tot het bieden van verpleegtechnische handelingen. Je werkt samen met andere verzorgenden en verpleegkundigen om ervoor te zorgen dat onze cliënten de beste zorg krijgen. Je hebt een belangrijke rol in het leven van onze cliënten en helpt hen bij het behouden van hun zelfstandigheid en zorgt dat ze zich op hun gemak voelen.

Verder lezen

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus PG speel je een belangrijke rol in het bieden van ondersteuning en zorg aan onze bewoners met dementie. Je helpt hen bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en eten. Daarnaast zorg je voor een prettige en veilige leefomgeving waarin de bewoners zich geborgen voelen. Je hebt oog voor hun welzijn en stimuleert hun zelfredzaamheid. Je werkt nauw samen met een team van betrokken collega’s om de best mogelijke zorg te bieden.

Verder lezen

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het verlenen van persoonlijke zorg en begeleiding aan onze cliënten. Je biedt ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, zoals wassen, aankleden en eten, en voert verpleegtechnische handelingen uit. Maar dat is niet alles! Jij bent ook een bron van steun, warmte en gezelligheid voor onze cliënten. Je maakt een praatje, luistert naar hun verhalen en zorgt voor een positieve sfeer.

Verder lezen

Je verantwoordelijk voor het verlenen van persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleegtechnische handelingen aan cliënten met somatische problematiek. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden, die afgestemd is op de individuele behoeften van de cliënt. Daarnaast houd je toezicht op de gezondheidstoestand van de cliënten, signaleer je eventuele veranderingen en rapporteer je deze aan het verpleegkundig team.

Verder lezen

Vul jij een onmisbare rol in het leven van ouderen…

Verder lezen

Als helpende zorgen en welzijn binnen onze afdeling somatiek bieden…

Verder lezen

Ben jij klaar om een unieke en betekenisvolle bijdrage te leveren aan het leven van onze geliefde ouderen? Wij zijn op zoek naar een buitengewone Verzorgende IG (plus) PG, iemand die gelooft in de kracht van liefdevolle zorg en het vermogen heeft om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Verder lezen

Ben jij een zorgprofessional met passie en compassie? Droom je…

Verder lezen

Breng zorg naar een nieuw niveau! Ben jij een gepassioneerde…

Verder lezen

9/24