Begeleider A/ B – Groningen

Fulltime, Partime
Groningen
Geplaatst 3 weken geleden

Kom jij ons team te versterken? In deze leuke rol als begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van individuen of groepen.

Als begeleider a/b heb je een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden. Samen met de cliënten werk je aan hun persoonlijke doelen en vergroot je hun zelfredzaamheid. Je stimuleert hen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en om te leren omgaan met uitdagende situaties.

Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals en schrijft duidelijke rapportages om de beste zorg voor de cliënten te waarborgen. Je hebt ervaring met het werken met verschillende doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking, psychische problemen of gedragsproblemen.

Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt op een respectvolle manier communiceren met de cliënten en hun familieleden. Je bouwt een vertrouwensband op en weet hen te motiveren en inspireren om hun doelen te bereiken. Je bent een empathisch persoon die goed kan omgaan met de emoties van anderen.

Je hebt een afgeronde opleiding in de zorgsector op mbo-niveau en hebt minimaal 2 jaar werkervaring als begeleider. Je bent bekend met verschillende zorgmethodieken en kunt zelfstandig werken met een proactieve houding.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving. Je krijgt de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van onze cliënten. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Ben jij de enthousiaste en begeleider a/b die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega en werk je met een glimlach op je gezicht aan het verbeteren van de levens van onze cliënten!

Wat wij vragen:

  • Afgeronde opleiding ‘persoonlijke begeleiding specifieke doelgroepen’ niveau 3/ 4;
  • Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week;
  • Affiniteit met de doelgroep met de gehandicaptenzorg;
  • Het bijdragen aan de ontwikkeling van de zorgplannen en het bewaken van de kwaliteit van de zorg;
  • Het onderhouden van contacten met andere betrokken partijen zoals ouders, artsen en hulpverleners.

Wat bieden wij?

  • Exclusieve personeelskortingen;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
  • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de gemotiveerde en leuke Begeleider A/ B die wij zoeken? Solliciteer dan nu wij nemen zo snel mogelijk contact op! 💚

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Begeleider A/ B

Functie

Begeleider A/ B

Regio

Meppel

Opleidingsniveau

Persoonlijke Begeleiding specifieke doelgroepen-niveau 3/ 4

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

€ 2.717,96 tot € 3.254,43 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.