Helpende Zorg en Welzijn (plus) Somatiek – Zuidhorn

Fulltime, Partime
Zuidhorn
Geplaatst 2 weken geleden

Vul jij een onmisbare rol in het leven van ouderen met specifieke zorgbehoeften? Versterk dan ons team als empathische Helpende Zorg en Welzijn (plus) Somatiek.

Je bent hun rots in de branding, iemand die begrijpt dat zorg niet alleen gaat om lichamelijke taken, maar ook om het bevorderen van comfort en welzijn.

In deze uitdagende functie werk je samen met een toegewijd team van zorgprofessionals om de beste zorg te bieden aan onze bewoners. Je ondersteunt hen bij dagelijkse activiteiten zoals persoonlijke verzorging, mobiliteit en medicatie, maar bovenal ben je een vertrouwd gezicht en een luisterend oor.

Door de levensverhalen van onze bewoners te leren kennen, begrijp je hun individuele behoeften en help je hen zich veilig en gelukkig te voelen. Je stimuleert hun zelfstandigheid en moedigt hen aan om actief deel te nemen aan het dagelijks leven.

Je beschikt over empathie, geduld en respect. Je begrijpt de uitdagingen waarmee ouderen met specifieke zorgbehoeften te maken hebben en je hebt de vaardigheden om hen op een gevoelige en waardige manier te ondersteunen.

Werken op de somatische afdeling vereist flexibiliteit en veerkracht. Je zult te maken krijgen met diverse zorgbehoeften en complexe situaties. Maar elke dag zul je de voldoening ervaren van het verbeteren van iemands kwaliteit van leven, het bieden van troost en het creëren van een warme en gastvrije omgeving.

Als jij een passie hebt voor zorg en welzijn, en je wilt bijdragen aan het geluk van onze bewoners, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team. Solliciteer vandaag nog en geef betekenis aan de levens van anderen als Helpende Zorg en Welzijn op onze somatische afdeling.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2;
 • Affiniteit met de ouderenzorg en somatiek;
 • Kennis ADL-taken;
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een vertrouwensrelatie op te bouwen met cliënten en hun familieleden;
 • Flexibiliteit en het vermogen om te werken in verschillende diensten, waaronder avond-, nacht- en weekenddiensten;
 • In staat zijn om te werken volgens de geldende protocollen en richtlijnen op het gebied van zorg en veiligheid;
 • In bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of bereidheid om deze aan te vragen.

Wat bieden wij?

 • Exclusieve personeelskortingen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
 • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Voelt deze functie als de perfecte match? Stuur dan snel je cv zodat wij je binnenkort welkom kunnen heten in ons zorgteam 💚.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Helpende Zorgen en Welzijn, Verzorgende IG

Functie

Helpende Zorgen & Welzijn (plus) Somatiek

Regio

Zuidhorn

Opleidingsniveau

Helpende (plus) niveau 2

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

€ 2077,40 tot € 2.638,80 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.