Helpende Zorg en Welzijn (plus) Somatiek – Groningen

Fulltime, Partime
Groningen
Geplaatst 2 weken geleden

Als helpende zorgen en welzijn binnen onze afdeling somatiek bieden we empathische ondersteuning, comfort en welzijn aan onze cliënten. Help jij ons mee?

Wil jij een verschil maken in het leven van ouderen met fysieke zorgbehoeften? Wij zoeken een gepassioneerde Helpende Zorg en Welzijn voor onze somatische afdeling. Je biedt steun en begrijpt dat zorg niet alleen draait om fysieke taken, maar ook om comfort en een gevoel van welzijn.

In deze uitdagende rol werk je nauw samen met een toegewijd team van zorgprofessionals om de beste zorg te bieden aan onze bewoners. Je helpt bij dagelijkse activiteiten zoals persoonlijke verzorging, mobiliteit en medicatie, maar bovenal ben je een vertrouwd gezicht en een luisterend oor.

Je zult de levensverhalen van onze bewoners leren kennen en begrijpen wat ze nodig hebben om zich veilig en gelukkig te voelen. Je zult hun zelfstandigheid bevorderen en hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan het dagelijks leven.

Het is essentieel dat je beschikt over empathie, geduld en respect. Je begrijpt de uitdagingen waarmee ouderen met fysieke beperkingen te maken hebben en je hebt de vaardigheden om hen te ondersteunen met gevoeligheid en waardigheid.

Werken in de somatische afdeling vereist flexibiliteit en veerkracht. Je zult te maken krijgen met verschillende zorgbehoeften en complexe situaties. Maar elke dag zul je de voldoening ervaren van het verbeteren van iemands kwaliteit van leven, het bieden van troost en het creëren van een warme en gezellige omgeving.

Als jij een passie hebt voor zorg en welzijn, en je wilt bijdragen aan het geluk van onze bewoners, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team. Solliciteer nu en geef betekenis aan de levens van anderen als Helpende Zorg en Welzijn op onze somatische afdeling.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2;
 • Affiniteit met de ouderenzorg en somatiek;
 • Kennis ADL-taken;
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een vertrouwensrelatie op te bouwen met cliënten en hun familieleden;
 • Flexibiliteit en het vermogen om te werken in verschillende diensten, waaronder avond-, nacht- en weekenddiensten;
 • In staat zijn om te werken volgens de geldende protocollen en richtlijnen op het gebied van zorg en veiligheid;
 • In bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of bereidheid om deze aan te vragen.

Wat bieden wij?

 • Exclusieve personeelskortingen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
 • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Voelt deze functie als de perfecte match? Stuur dan snel je cv zodat wij je binnenkort welkom kunnen heten in ons zorgteam 💚.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Helpende Zorgen en Welzijn

Functie

Helpende Zorgen & Welzijn (plus) Somatiek

Regio

Groningen

Opleidingsniveau

Opleidingsniveau

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

€ 2077,40 tot € 2.638,80 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.