Verzorgende IG – Hoogezand

Fulltime, Partime
Hoogezand
Geplaatst 1 maand geleden

Ben jij op zoek naar een baan waarin je mensen kunt helpen en ondersteunen in hun eigen vertrouwde omgeving? Join dan ons team als verzorgende IG!

Als verzorgende IG in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen thuis. Dit kan variëren van het helpen bij de dagelijkse handelingen zoals opstaan, wassen en aankleden tot het geven van medicatie en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je werkt zelfstandig, maar hebt altijd een team van collega’s en een coördinator waarop je kunt terugvallen als dat nodig is.

Wat deze baan zo bijzonder maakt, is dat je echt het verschil kunt maken voor mensen die hulp nodig hebben. Door jouw ondersteuning kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen en genieten van hun vertrouwde omgeving. Daarnaast krijg je veel waardering en dankbaarheid van de cliënten en hun familie, wat jouw werk nog leuker maakt.

Wij bieden een fijne werkomgeving waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten en verder ontwikkelen. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om zelfstandig te werken en je eigen rooster in te delen. Ook bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot bijscholing en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Functie eisen:

  • Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;
  • Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
  • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

  • Exclusieve personeelskortingen;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
  • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

wil jij werken in een uitdagende en dankbare functie in de thuiszorg? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega! 💚

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Verzorgende IG

Functie

Verzorgende IG Thuiszorg

Regio

Hoogezand

Opleidingsniveau

Verzorgende IG niveau 3

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

Tussen de € 2.416,15 en € 3.025,81 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding)

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.