Verzorgende IG – Klazienaveen

Fulltime, Partime
Klazienaveen
Geplaatst 1 maand geleden

Wil jij andere graag ondersteunen binnen hun eigen vertrouwde omgeving? Als verzorgende IG in de thuiszorg ben je een onmisbare schakel in de zorgketen.

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen thuis. Dit kan variëren van het assisteren bij het ontbijt tot het uitvoeren van complexe verpleegtechnische handelingen. Je werkt zelfstandig, maar bent altijd onderdeel van een team van collega’s en een coördinator die jouw rug dekken als dat nodig is.

Wat deze baan zo bijzonder maakt, is dat je mensen kunt inspireren en motiveren om het beste uit hun eigen leven te halen. Jij biedt ondersteuning op maat, waardoor mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen en hun eigen levensstijl kunnen behouden. Daarnaast krijg je veel waardering en dankbaarheid van de cliënten en hun familie, wat jouw werk nog leuker en uitdagender maakt.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten en verder ontwikkelen. Je hebt bij ons veel ruimte voor eigen initiatief en kunt jouw eigen rooster bepalen. Bovendien bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, bijscholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Verzorgende IG

Functie

Verzorgende IG Thuiszorg

Regio

Klazienaveen

Opleidingsniveau

Verzorgende IG niveau 3

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

tussen de € 2.416,15 en € 3.025,81 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding)

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.