Verzorgende IG (plus) PG – Assen

Fulltime, Partime
Assen
Geplaatst 3 weken geleden

Ben jij een zorgprofessional met passie en compassie? Droom je ervan om ouderen met dementie echt te helpen? Dan is dit jouw kans om verschil te maken!

Bij ons draait alles om vooruitgang. Wij geloven in de kracht van individualiteit en streven naar de allerbeste zorg voor iedereen. Als Verzorgende IG (plus) PG ben jij een essentiële schakel in ons team dat deze visie omzet in werkelijkheid. Hier krijg je de mogelijkheid om de traditionele benadering van dementiezorg te transformeren naar een meer persoonlijke aanpak.

Samen met een super leuk team vol zorgprofessionals werk je aan hoogwaardige zorg en ondersteuning voor onze bewoners. Door nauwe samenwerking met familie en mantelzorgers creëer je een omgeving die veilig, comfortabel en stimulerend is voor degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd.

We waarderen jouw kennis en ervaring als Verzorgende IG, maar we bieden ook volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien als professional. Via trainingsprogramma’s en workshops krijg je de kans om jouw expertise in de zorg voor mensen met dementie naar een hoger niveau te tillen.

Als Verzorgende IG (plus) PG ben jij van onschatbare waarde voor onze organisatie. Wij bieden een stimulerende werkomgeving, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je de kans om een blijvend verschil te maken in het leven van onze bewoners en hun geliefden.

Wavragen wij?

 • Afgeronde opleiding verzorgende niveau 3;
 • Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week;
 • Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;
 • Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

 • Exclusieve personeelskortingen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
 • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij klaar voor een zorgrevolutie? Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team van gedreven professionals die zich inzetten voor innovatieve dementiezorg. Samen zetten we een nieuwe standaard! 💚

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Verzorgende IG

Regio

Assen

Opleidingsniveau

Verzorgende IG niveau 3

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

€ 2.416,15 tot € 3.025,81 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding)

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.