Verzorgende IG (plus) PG – Zuidhorn

Fulltime, Partime
Groningen, Zuidhorn
Geplaatst 3 weken geleden

Breng zorg naar een nieuw niveau!

Ben jij een gepassioneerde en empathische zorgprofessional? Zoek je een uitdagende rol waarin je het verschil kunt maken in het leven van ouderen met dementie? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou als Verzorgende IG (plus) PG!

Bij ons draait alles om vernieuwing. We geloven dat elke persoon uniek is en recht heeft op de best mogelijke zorg. Als Verzorgende IG (plus) PG ben je een belangrijke schakel in het team dat deze visie tot leven brengt. Je krijgt de kans om de traditionele benadering van dementiezorg te transformeren en te evolueren naar een meer persoonsgerichte aanpak.

In deze rol zul je werken met een multidisciplinair team van zorgprofessionals die samen streven naar het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze bewoners. Je zult nauw samenwerken met familieleden en mantelzorgers om een omgeving te creëren die veilig, comfortabel en stimulerend is voor degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd.

We waarderen jouw kennis en ervaring als Verzorgende IG, maar we bieden je ook de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als professional. Je krijgt toegang tot trainingsprogramma’s en workshops die gericht zijn op het verbeteren van jouw expertise in de zorg voor mensen met dementie.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde opleiding verzorgende niveau 3;
 • Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week;
 • Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;
 • Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

 • Exclusieve personeelskortingen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
 • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken en wil jij werken in een team met enthousiaste en betrokken collega’s? Solliciteer dan nu! Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team. 💚

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Verzorgende IG

Regio

Zuidhorn

Opleidingsniveau

Verzorgende IG niveau 3

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

€ 2.416,15 tot € 3.025,81 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding)

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.