Verzorgende IG Thuiszorg – Slochteren

Fulltime, Partime
Slochteren
Geplaatst 1 maand geleden

Zorgzaamheid, empathie en flexibiliteit zijn de kernwoorden van onze thuiszorg Verzorgende IG, een functie waarbij je elke dag meer verschil kunt maken!

Ben jij een zorgzame en empathische Verzorgende IG op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG voor onze thuiszorg. In deze rol bied je zorg en ondersteuning aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Je biedt ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten. Daarnaast ben je een belangrijk aanspreekpunt voor cliënten en hun familie en zorg je voor een goede communicatie en afstemming van zorg.

Wij zoeken iemand die een groot hart heeft voor de zorg en zich in kan leven in de situatie van de cliënt. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over een Verzorgende IG diploma en heb je recente werkervaring in de thuiszorg.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en wilt werken in een uitdagende en dankbare werkomgeving, solliciteer dan nu! Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd, goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.

  • Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;
  • Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
  • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

  • Exclusieve personeelskortingen;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
  • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken en wil jij werken in een team met enthousiaste en betrokken collega’s? Solliciteer dan nu! Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team. 💚

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Verzorgende IG

Functie

Verzorgende IG Thuiszorg

Regio

Slochteren

Opleidingsniveau

Verzorgende IG niveau 3

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

tussen de € 2.416,15 en € 3.025,81 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding)

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.