Verzorgende IG (plus) PG – Emmen

Fulltime, Partime
Emmen
Geplaatst 2 weken geleden

Als verzorgende IG PG heb je een verzorgend hart voor dementerende ouderen. Met liefde en aandacht bieden wij de beste zorg en ondersteuning die ze verdienen.

Ben jij klaar om een unieke en betekenisvolle bijdrage te leveren aan het leven van onze geliefde ouderen? Wij zijn op zoek naar een buitengewone Verzorgende IG (plus) PG, iemand die gelooft in de kracht van liefdevolle zorg en het vermogen heeft om een onvergetelijke ervaring te creëren.

In deze bijzondere rol sta jij aan de frontlinie van het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners. Je zult niet alleen hun fysieke behoeften vervullen, maar ook een emotionele verbinding tot stand brengen. Je zult een vertrouwensband opbouwen, luisteren naar hun verhalen en hun leven verrijken met warmte en begrip.

Bij ons draait het niet alleen om routinematige zorgtaken, maar om het vinden van vreugde en voldoening in elke interactie. Je zult getuige zijn van de kleine momenten van geluk, de lachende ogen en dankbare glimlachen. Samen met een toegewijd team van zorgprofessionals zul je een magische omgeving creëren waarin onze bewoners zich gewaardeerd, gerespecteerd en geliefd voelen.

Als Verzorgende IG PG ben je een ware zorgkunstenaar. Je bent flexibel, creatief en hebt een groot empathisch vermogen. Je bent in staat om met geduld en zorg te reageren op de individuele behoeften van elke bewoner. Je bent een bron van troost, een steunpilaar en een bron van inspiratie voor anderen.

Wavragen wij?

 • Afgeronde opleiding verzorgende niveau 3;
 • Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week;
 • Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;
 • Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

 • Exclusieve personeelskortingen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Toegang tot onze eigen leeromgeving;
 • Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij klaar om ons team te komen versterken? Solliciteer nu en wij nodigen je snel uit bij ons op kantoor! 💚

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Verzorgende IG

Regio

Emmen

Opleidingsniveau

Verzorgende IG niveau 3

Aantal uur / periode

Minimaal 12 uur per week

Salarisindicatie

€ 2.416,15 tot € 3.025,81 op basis van een fulltime dienstverband (excl. ORT en reiskostenvergoeding)

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Deze functie is mogelijk een match, gaaf! Het doorgeven van je voor- en achternaam helpt ons te meten welke vacatures on fire zijn. Na het invullen van je gegevens wordt de sollicitatie link beschikbaar. Wij delen je gegevens niet met derden.