Begeleider A/B – Meppel

< Naar alle vacatures

BEGELEIDER A/B

Meppel

€2700 - 3200

Min. 12 uur p/w

P.B. Spec. doelgr. niv. 3/4

Functieomschrijving

Een begeleider biedt structuur, feedback en motivatie om anderen te helpen hun potentieel te bereiken. Zijn dit kwaliteiten? Dan kunnen wij jou goed gebruiken!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren begeleider a/b om ons team te versterken. Als begeleider a/b heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden. Je werkt nauw samen met de cliënten en biedt hen de juiste begeleiding en ondersteuning bij hun dagelijkse activiteiten. Je begeleidt en stimuleert hen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Dit kan variëren van het ontwikkelen van sociale vaardigheden tot het leren omgaan met moeilijke situaties en het verbeteren van de communicatie.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om op een respectvolle manier te communiceren met de cliënten en hun familieleden. Je bent in staat om een vertrouwensband op te bouwen en bent in staat om de cliënten te motiveren en te inspireren om hun doelen te bereiken. Je hebt een empathische houding en kunt goed omgaan met de emoties van anderen.

Jouw profiel

Afgeronde opleiding ‘persoonlijke begeleiding specifieke doelgroepen’ niveau 3/ 4

Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week

Affiniteit met de doelgroep met de gehandicaptenzorg

Het bijdragen aan de ontwikkeling van de zorgplannen en het bewaken van de kwaliteit van de zorg

Het onderhouden van contacten met andere betrokken partijen zoals ouders, artsen en hulpverleners

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de gemotiveerde en leuke begeleider a/b die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.