Justinflex

Het uitzendbureau gericht op de zorg! Een groot voordeel van JustInFlex is de optimale bereikbaarheid. Ons Uitzendbureau staat zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.

Justinflex

Wij staan voor
JustInFlex is een Uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg en gehandicaptenzorg. Wij bieden verzorgend en verplegend personeel in de thuiszorg aan particulieren en aan instellingen. Het werkgebied omvat de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. De doelstelling van JustInFlex is onze diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. In welke situatie dan ook! Uw hulpvraag staat centraal!
JustInFlex Uitzendbureau

Net dat beetje meer

Onze sterktepunten

Zoekt u een uitzendkracht op maat? Bent u op zoek naar een duizendpoot, die zonder uitgebreide inwerkperiode meteen in kan springen? Dan bent u bij JustInFlex aan het goede adres. JustInFlex is gespecialiseerd in het uitzenden van gekwalificeerd personeel aan zorginstellingen (verpleeg- en verzorgings- en ziekenhuizen) binnen de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

JustInFlex staat onder leiding van Justin Veenstra. Zowel in de uitvoering van zorg als in het uitzenden van personeel in de zorg heeft Justin een lange staat van dienst: “Ons personeel komt te allen tijde goed beslagen ten ijs, zodat u optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how bij onze uitzendkrachten.

Werving & Selectie

Bent u opzoek naar een nieuwe vaste medewerker, maar heeft u zelf niet de tijd of capaciteit om de juiste kandidaat te vinden? Dan kunnen wij u helpen!

Wat doen wij?

  • Wij brengen uw wensen en eisen aan de nieuwe medewerker in kaart;
  • Wij stellen een vacature op, en zetten deze uit;
  • Wij gaan met potentiële kandidaten in gesprek, wanneer wij denken dat deze passend is zullen wij deze aan u voorstellen;
  • Wij begeleiden het traject van in dienst treden;

Wat zijn de kosten?

De kosten voor werving en selectie verschilt per opdracht. Wanneer wij uw wensen en eisen in kaart hebben gebracht zullen wij u een prijsopgave toesturen. De prijs word berekend op basis van een werving en selectie fee. Stel uw nieuwe medewerker gaat €21.000 per jaar verdienen, dan brengen wij u een 15% hiervan in rekening. Uw kosten zullen dan neer komen op €3.150 excl. btw.

No cure, no pay

Mochten wij voor u geen geschikte kandidaat kunnen vinden, of zijn de kandidaten die wij u voorstellen niet passend binnen uw bedrijf dan brengen wij geen kosten in rekening.

Vacatures

Korte lijnen met onze klanten
JustInFlex beschikt over een grote klantenportefeuille, wij kunnen u bij verschillende passende partijen plaatsen. Wij doen dat in combinatie met de wensen van u en van onze klant.
JustInFlex
"Een groot voordeel van JustinFlex is de optimale bereikbaarheid. Ons Uitzendbureau staat zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaar"

Het SNA-Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij het SNA-Keurmerk, dit staat voor: 

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Meer over het keurmerk is hier te vinden.

Keurmerk JustinFlex

Vragen? Neem contact op!