Leer ons kennen!

Leer ons kennen!

“Ons personeel komt te allen tijde goed beslagen ten ijs, zodat u optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how bij onze uitzendkrachten”.

Waar staan wij als organisatie voor? Goede zorg voor de patiënten begint bij goede zorg voor de werknemers, hier zijn we ons bij JustInFlex ons maar al te goed van bewust. 

In 2022 was de grootste beweegreden om van zorgwerkgever te veranderen onvrede binnen de werkvloer, dit telt zo’n 40%. Dat is natuurlijk een heel hoop als wanneer je je bedenkt dat er in Nederland 1,25 miljoen mensen zich in de sector zorg en welzijn bevinden. 

Als uitzendbureau in de zorg helpen wij jou met het vinden van een vacature/baan die goed aansluit op jouw wensen. Communication is the key, daarom houden wij korte lijntjes met ons uitzendkracht. Geen omslachtige systemen om antwoord te krijgen op je vraag, een telefoontje is genoeg en vaak ook gewoon heel gezellig!

De zorg is niet alleen een dankbaar beroep, ook biedt het veel mogelijkheden. Zou jij graag willen weten welke kansen en voordelen er voor jou zitten te wachten?
Wij hebben er een paar voor opgesomd! 

 1. Grote baankans.
  Zorg is altijd overal nodig. Wij hebben meerdere vacatures online staan, twijfel niet om een kijkje te nemen.
 2. Een werkplek in de buurt.
  Wij zoeken werk personeel voor Groningen, Drenthe en in Overijssel.  
 3. Flexibel werken.
  Bepaal je eigen rooster, van dag tot dienst!
 4. Verschillende diensten.
  Ben jij op je best in de ochtend? Of toch liever wat langer blijven liggen? Kies welk dagdeel het beste aansluit op jouw leven.

Bij JustInFlex spelen we graag open kaart en helpen zorgmedewerkers bij het vinden van een nieuwe baan op de juiste plek. Wanneer de werknemer zich als een vis in het water voelt kan er ook met liefde gewerkt worden. Zo kunnen we er zeker van zijn dat er plezier wordt ervaren binnen de werkvloer.

Bij ons staat de kwaliteit van het uitzendpersoneel altijd voorop. Wij bouwen een personeelsdossier op waar verschillende kopieën worden bewaard, zoals:

 • Diploma’s;
 • Referenties;
 • Ondertekende documenten (i.v.m. privacy);
 • VOG (Verklaren Omtrent Gedrag.

JustInFlex speelt in op de hulpvraag. Met een groot en gevarieerd bestand vol uitzendpersoneel van verzorgende en verplegende zullen wij een goede match vinden. Hierbij letten we op beschikbaarheid en inzet.
Dit betekent dat JustInFlex zeker 80 tot 100 procent van de gevallen aan de wensen van een uitzendkracht kan voldoen.
Referenties kunnen altijd bij ons worden opgevraagd.

Bent je verder geïnteresseerd in onze dienstverlening of geïnteresseerd in onze organisatie neem dan gerust contact met ons opi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *