ONS FANTASTISCHE TEAM

mogen we ons team voorstellen

Justin Veenstra

Directeur

Ik ben Justin Veenstra directeur van JustInFlex.
Met een passie voor het verbinden van talent en kansen ben ik sinds 2015 actief in de boeiende wereld van arbeidsbemiddeling in de zorgsector. Mijn streven is om werkzoekenden te helpen hun ideale carrièrepad te vinden en werkgevers te ondersteunen bij het ontdekken van de perfecte aanwinst voor hun teams.
Ik geloof dat een succesvolle bemiddeling verder gaat dan simpelweg het invullen van posities – het draait om het creëren van duurzame professionele connecties die groei en succes mogelijk maken.
Bij JustInFlex zetten we ons in voor kwaliteit, betrokkenheid en resultaten. Met mijn achtergrond en expertise in arbeidsbemiddeling, samen met het gemotiveerde team van JustInFlex, zijn we vastbesloten om u te ondersteunen bij het bereiken van uw professionele doelen.

Jannie Ensing

Administratief medewerker

Mijn Naam is Jannie, en ik werk sinds 2011 bij JustInFlex als administratief medewerker.
Ik wil graag mijn taken op orde hebben, mijn pakket is dan ook veel omvattend. Van facturatie en het uitbetalen van de salarissen tot alle overige financiële zaken.
Ook voor de vragen die medewerkers hebben over cao gerelateerde zaken functioneer ik als vraagbaak. Ik heb dan ook veel contact met de medewerkers en de zzp’ers.
Heb je vragen? Stel ze aan mij! Ik zie er naar uit om je aan de telefoon te krijgen.

Tom van Domburg

Intercedent

Hallo! Mijn naam is Tom, ik ben een sociale en spontane jongen te vinden in het mooie Groningen.
k ben nu meer dan twee jaar werkzaam bij JustInFlex en zit hier volledig op mijn plek. Waarom? Door het leuke contact met opdrachtgevers en medewerkers, dit mede doordat wij persoonlijker te werk gaan.
Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet en neem met mij contact op voor een bakje koffie en een gesprek!

Jaydah Van Der Zwaag

Intercedent

Hoihoi, ik ben Jaydah.
Wat begon als stage is nu mijn vaste werk geworden. Ik werk als intercedent bij JustInFlex, dit houdt in dat ik contact heb met opdrachtgevers en medewerkers.
Het leukste is het laagdrempelige contact over whatsapp wat het een stukje persoonlijker maakt en gemakkelijker om de lijntjes kort te houden.
Ben ik binnenkort met jou aan het appen? Gezellig!

Justinflex

Waarom werken met ons?
Persoonlijke groei brengt meer geluk binnen het werk. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met ons zorgpersoneel te kijken naar hun wensen en doelen. Zo kunnen wij kijken waar de perfecte match ligt. “Ons personeel komt ten allen tijde goed beslagen ten ijs, zodat je optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how bij onze uitzendkrachten”.

Dit kunnen wij garanderen door de volgende beloften.

  1. Aandacht en tijd voor jou als persoon.
    Werk je voor ons, dan werk je met ons. We zijn een team samen en zullen er dan ook alles aan doen om jouw werkgeluk veilig te stellen.
  2. Persoonlijk contact met onze recruiter.
    Geen poespas, geen omslachtige apps. Gewoon een telefoontje of berichtje en onze recruiter staat voor je klaar. Om het contact toegankelijk en laagdrempelig te houden, houden wij onze lijntjes kort. Een berichtje of een telefoontje is voldoende.
  3. Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Door middel van een veilige leeromgeving die zowel fysiek als digitaal is, kunnen wij ons uitzendkracht bevoegd en bekwaam houden in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Zo kan je met een veilig gevoel aan het werk.
  4. Bij ons vind je duidelijkheid, eerlijkheid en 100% transparantie. Wij vertrouwen ons personeel en willen graag dat jij ons ook kan vertrouwen.
  5. Wij regelen alles voor je en luisteren naar jouw wensen zodat jij werk en privé gescheiden kan houden.

KWalitatief Personeel

Onze sterktepunten

De kwaliteit van ons uitzendpersoneel staat daarbij vanzelfsprekend altijd voorop. Zo wordt door ons een personeelsdossier opgebouwd. In dit dossier worden kopieën van diploma’s, referenties, ondertekend document omgaan met privacy en – indien gewenst – een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) bewaard”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van onze medewerker geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel (Screeningsprofiel Gezondheid en Welzijn). Een Verklaring Omtrent het Gedrag staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag en wordt aan JustInFlex op aanvraag verstrekt door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent het Gedrag (COVOG) dat de verklaring afgeeft namens de minister van Veiligheid en Justitie.

JustInFlex kan heel snel inspelen op de vraag. Ons bestand van uitzendpersoneel is zeer groot en gevarieerd, van verzorgend en verplegend tot en met managementniveau wordt regelmatig gescreend op beschikbaarheid en inzet. Dit betekent dat JustInFlex in zeker 80 tot 100 procent van de gevallen op bevredigende wijze aan de vraag naar een uitzendkracht kan voldoen. Referenties van bedrijven of instellingen kunnen bij ons worden opgevraagd.

JustInFlex staat onder leiding van Justin Veenstra. Zowel in de uitvoering van zorg als in het uitzenden van personeel in de zorg heeft Justin een lange staat van dienst: “Ons personeel komt te allen tijde goed beslagen ten ijs, zodat u optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how bij onze uitzendkrachten.

ONZE partners