ONS FANTASTISCHE TEAM

mogen we ons team voorstellen

Justin Veenstra

Big Boss

Jannie Ensing

Administratief medewerker

Tom van Domburg

Werving & Selectie

Diant Joseph

Stagiaire

Jaydah Van Der Zwaag

Stagiaire

Justinflex

Waarom werken met ons?
Persoonlijke groei brengt meer geluk binnen het werk. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met ons zorgpersoneel te kijken naar hun wensen en doelen. Zo kunnen wij kijken waar de perfecte match ligt. “Ons personeel komt ten allen tijde goed beslagen ten ijs, zodat je optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how bij onze uitzendkrachten”.

Dit kunnen wij garanderen door de volgende beloften.

  1. Aandacht en tijd voor jou als persoon.
    Werk je voor ons, dan werk je met ons. We zijn een team samen en zullen er dan ook alles aan doen om jouw werkgeluk veilig te stellen.
  2. Persoonlijk contact met onze recruiter.
    Geen poespas, geen omslachtige apps. Gewoon een telefoontje of berichtje en onze recruiter staat voor je klaar. Om het contact toegankelijk en laagdrempelig te houden, houden wij onze lijntjes kort. Een berichtje of een telefoontje is voldoende.
  3. Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Door middel van een veilige leeromgeving die zowel fysiek als digitaal is, kunnen wij ons uitzendkracht bevoegd en bekwaam houden in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Zo kan je met een veilig gevoel aan het werk.
  4. Bij ons vind je duidelijkheid, eerlijkheid en 100% transparantie. Wij vertrouwen ons personeel en willen graag dat jij ons ook kan vertrouwen.
  5. Wij regelen alles voor je en luisteren naar jouw wensen zodat jij werk en privé gescheiden kan houden.

KWalitatief Personeel

Onze sterktepunten

De kwaliteit van ons uitzendpersoneel staat daarbij vanzelfsprekend altijd voorop. Zo wordt door ons een personeelsdossier opgebouwd. In dit dossier worden kopieën van diploma’s, referenties, ondertekend document omgaan met privacy en – indien gewenst – een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) bewaard”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag van onze medewerker geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel (Screeningsprofiel Gezondheid en Welzijn). Een Verklaring Omtrent het Gedrag staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag en wordt aan JustInCare op aanvraag verstrekt door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent het Gedrag (COVOG) dat de verklaring afgeeft namens de minister van Veiligheid en Justitie.

JustInCare kan heel snel inspelen op de vraag. Ons bestand van uitzendpersoneel is zeer groot en gevarieerd, van verzorgend en verplegend tot en met managementniveau wordt regelmatig gescreend op beschikbaarheid en inzet. Dit betekent dat JustInCare in zeker 80 tot 100 procent van de gevallen op bevredigende wijze aan de vraag naar een uitzendkracht kan voldoen. Referenties van bedrijven of instellingen kunnen bij ons worden opgevraagd.

JustInCare staat onder leiding van Justin Veenstra. Zowel in de uitvoering van zorg als in het uitzenden van personeel in de zorg heeft Justin een lange staat van dienst: “Ons personeel komt te allen tijde goed beslagen ten ijs, zodat u optimaal kunt profiteren van de aanwezige know-how bij onze uitzendkrachten.

ONZE partners