< Naar alle vacatures

HELPENDE Z&W (+) PG

Assen

€2300 - 2700

Min. 12 uur p/w

Helpende (+) niv. 2

Functieomschrijving

Als helpende zorg en welzijn plus pg biedt je ondersteuning aan ouderen met dementie. Zorg jij graag voor een betere kwaliteit van leven? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als helpende zorg en welzijn plus pg ben je een professional die gespecialiseerd is in het bieden van ondersteuning aan ouderen met dementie of andere cognitieve beperkingen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen van patiënten bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het stimuleren van de zelfredzaamheid van de patiënten en het bieden van een veilige en comfortabele leefomgeving.

Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals zoals verpleegkundigen en artsen en bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de zorgdossiers en het rapporteren van de voortgang van de patiënten. Verder ben je alert op eventuele veranderingen in de gezondheidstoestand van de patiënten en onderneem je actie wanneer dit nodig is.

Een belangrijke eigenschap van een helpende zorg en welzijn plus pg is geduld en empathie. Je begrijpt dat het om kwetsbare patiënten gaat die extra zorg en aandacht nodig hebben. Daarnaast ben je flexibel en in staat om snel te schakelen tussen verschillende situaties en taken. Kortom, een waardevolle en uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt in het leven van ouderen met dementie.

Jouw profiel

Afgeronde opleiding tot helpende (plus) niveau 2;

Je hebt kennis vanMinimaal voor 12 uur beschikbaar per week; verpleegtechnische handelingen;

Affiniteit met de doelgroep PG;

Stimuleert zelfredzaamheid van patiënten en creëert een veilige en comfortabele leefomgeving;

Werkt nauw samen met andere zorgprofessionals zoals verpleegkundigen en artsen;

Houdt zorgdossiers bij en rapporteert voortgang van patiënten;

Alert op veranderingen in de gezondheidstoestand van de patiënten en onderneemt actie wanneer nodig;

Vereist geduld, empathie en flexibiliteit.

Wat wij bieden

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Belangrijke rol in het leven van ouderen met dementie, waarbij kwaliteit van leven centraal staat. Herken jij jezelf als geen ander in bovenstaande punten? Reageer dan snel en dan plannen wij een ontmoeting in!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.