< Naar alle vacatures

HELPENDE ZORG & WELZIJN PLUS PG

Bedum

€2400 - €3000

Min. 12 uur p/w

Helpende (plus) niveau 2

Functieomschrijving

Ben jij een zorgzaam persoon met een groot hart voor ouderen? Heb je ervaring in de zorg en wil je graag werken met mensen met dementie? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou als Helpende Zorg en Welzijn Plus PG!

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus PG speel je een belangrijke rol in het bieden van ondersteuning en zorg aan onze bewoners met dementie. Je helpt hen bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en eten. Daarnaast zorg je voor een prettige en veilige leefomgeving waarin de bewoners zich geborgen voelen. Je hebt oog voor hun welzijn en stimuleert hun zelfredzaamheid. Je werkt nauw samen met een team van betrokken collega’s om de best mogelijke zorg te bieden.

Je hebt een warme en geduldige persoonlijkheid, en kunt goed omgaan met de verschillende uitdagingen die deze doelgroep met zich meebrengt. Je bent flexibel en bereid om onregelmatige diensten te werken. Samenwerken en communiceren met collega’s, familieleden en andere zorgprofessionals gaat jou natuurlijk af.

Wij bieden jou een uitdagende functie waarin je echt het verschil kunt maken in het leven van onze bewoners met dementie. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Bovenal bieden wij een warme en betrokken werkomgeving waarin jouw inzet en zorgzaamheid gewaardeerd worden.

Jouw profiel

Afgeronde opleiding tot helpende (plus) niveau 2;

Minimaal voor 12 uur beschikbaar per week;

Affiniteit met de doelgroep PG;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Stimuleert zelfredzaamheid van patiënten en creëert een veilige en comfortabele leefomgeving

Werkt nauw samen met andere zorgprofessionals zoals verpleegkundigen en artsen

Houdt zorgdossiers bij en rapporteert voortgang van patiënten

Alert op veranderingen in de gezondheidstoestand van de patiënten en onderneemt actie wanneer nodig

Vereist geduld, empathie en flexibiliteit

Wat wij bieden

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.