< Naar alle vacatures

Nachtdienst

Groningen

ORT

Variabel

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor de afdeling in de somatiek. Ben jij het ontbrekende stukje binnen ons team? Kom ons snel versterken!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ben jij een zorgzame en toegewijde professional die graag ’s nachts een verschil wil maken in het leven van anderen? Sta je klaar om met compassie en expertise zorg te bieden aan mensen die jouw hulp het hardst nodig hebben? Dan hebben we de perfecte functie voor jou als Verzorgende in de Nachtzorg.

In deze belangrijke rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning gedurende de nachtelijke uren. Je speelt een essentiële rol bij het waarborgen van het comfort, de veiligheid en het welzijn van onze cliënten terwijl ze rusten. Je werkt samen met een betrokken team van collega’s om ervoor te zorgen dat elke cliënt de zorg krijgt die ze verdienen, zelfs in de stille uren van de nacht.

Jouw profiel

Een afgeronde opleiding tot verzorgende IG niveau 3

Flexibiliteit en het vermogen om te werken in verschillende diensten, voornamelijk avond-, nacht

In staat zijn om te werken volgens de geldende protocollen en richtlijnen op het gebied van zorg en veiligheid

Wat wij bieden

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze somatische cliënten en jezelf blijven ontwikkelen in een fijne werkomgeving? Solliciteer dan direct!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.