< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG

Bedum

€2400 - €3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Wil jij met een glimlach elke dag naar je werk gaan en een positieve impact hebben op het leven van anderen? Dan is deze vacature als Verzorgende IG perfect voor jou!

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het verlenen van persoonlijke zorg en begeleiding aan onze cliënten. Je biedt ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, zoals wassen, aankleden en eten, en voert verpleegtechnische handelingen uit. Maar dat is niet alles! Jij bent ook een bron van steun, warmte en gezelligheid voor onze cliënten. Je maakt een praatje, luistert naar hun verhalen en zorgt voor een positieve sfeer.

Daarnaast heb je een hart vol compassie en een passie voor het werken met mensen. Je hebt een positieve instelling en kunt goed omgaan met verschillende situaties. Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken. Samenwerken met een team van betrokken collega’s is voor jou vanzelfsprekend. En het belangrijkste van alles.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waarin je het verschil kunt maken in het leven van anderen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal bieden wij een warme en gezellige werkomgeving waarin jij je thuis zult voelen.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij klaar om elke dag met een lach te werken en onze cliënten een stralende dag te bezorgen? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen een leuke maar vooral veilige werkplek te creëren!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.