< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG

Erica

€2400 - 3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Wil jij een avontuurlijke baan waarin je mensen kunt helpen en ondersteunen in hun eigen habitat? Dan past de functie als verzorgende IG zeker bij jou!

Als verzorgende IG in de thuiszorg ben jij de held(in) die mensen ondersteunt in hun dagelijkse leven. Jij bent verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen thuis. Van het helpen bij de ochtendrituelen tot het geven van medicatie en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen: jij bent de redder in nood! Samen met jouw team van collega’s en een coördinator weet jij iedere situatie tot een goed einde te brengen.

Wat deze baan zo uniek maakt, is dat je echt het verschil kunt maken voor mensen die hulp nodig hebben. Door jouw ondersteuning kunnen zij blijven genieten van hun eigen stekkie. Daarnaast krijg je veel liefde en dankbaarheid van de cliënten en hun familie. Dat geeft jouw werk nog meer glans!

Bij ons krijg je de kans om te werken in een inspirerende omgeving waarin je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen en inzetten. Je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken en jouw eigen rooster in te delen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, bijscholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Wil jij werken in een uitdagende en dankbare functie in de thuiszorg? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wie weet word jij onze nieuwe superheld(in) en bezorg jij onze cliënten de beste zorg die zij verdienen.

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.