< Naar alle vacatures

Begeleider EMB – Gehandicaptenzorg

Helpman

€2400 - €3000

Min. 12 uur p/w

P.B. Spec. doelgr. niv. 3/4

Functieomschrijving

Ben jij een empathische en gedreven professional die wil bijdragen aan het welzijn van mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB)? Sta je klaar om een positieve impact te maken in het leven van deze unieke individuen en hun families? Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor de rol van Begeleider EMB.

Als Begeleider EMB speel je een cruciale rol in het bieden van hoogwaardige zorg, ondersteuning en begeleiding aan mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige, stimulerende en respectvolle omgeving waarin cliënten zich kunnen ontwikkelen en genieten van een zo hoog mogelijke levenskwaliteit. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team van zorgprofessionals, therapeuten en familieleden om een geïndividualiseerd zorgplan op te stellen en uit te voeren.

Je verleent persoonlijke zorg en ondersteuning aan cliënten met EMB, inclusief dagelijkse activiteiten zoals eten, persoonlijke hygiëne en mobiliteit. Je observeert zorgvuldig de fysieke en emotionele toestand van cliënten en reageert hier passend op, daarnaast stimuleer je de ontwikkeling van communicatieve en motorische vaardigheden door geschikte activiteiten en therapieën te faciliteren. Je bouwt vertrouwensrelaties op met cliënten en hun families, en onderhoudt open communicatie. Ook werk je actief samen met het multidisciplinaire team om individuele zorgplannen te ontwikkelen, uit te voeren en te evalueren.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Wil je met enthousiasme en betrokkenheid bijdragen aan het leven van mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen? Sluit je dan aan bij ons toegewijde team en help ervoor te zorgen dat mensen met EMB de zorg en ondersteuning krijgen die ze verdienen. 
Deel je cv en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.