< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG

Klazienaveen

€2400 - 3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Wil jij andere graag ondersteunen binnen hun eigen vertrouwde omgeving? Als verzorgende IG in de thuiszorg ben je een onmisbare schakel in de zorgketen.

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen thuis. Dit kan variëren van het assisteren bij het ontbijt tot het uitvoeren van complexe verpleegtechnische handelingen. Je werkt zelfstandig, maar bent altijd onderdeel van een team van collega’s en een coördinator die jouw rug dekken als dat nodig is.

Wat deze baan zo bijzonder maakt, is dat je mensen kunt inspireren en motiveren om het beste uit hun eigen leven te halen. Jij biedt ondersteuning op maat, waardoor mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen en hun eigen levensstijl kunnen behouden. Daarnaast krijg je veel waardering en dankbaarheid van de cliënten en hun familie, wat jouw werk nog leuker en uitdagender maakt.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten en verder ontwikkelen. Je hebt bij ons veel ruimte voor eigen initiatief en kunt jouw eigen rooster bepalen. Bovendien bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, bijscholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Als verzorgende IG in de thuiszorg ben jij de held(in) die mensen ondersteunt in hun dagelijkse leven. Jij bent verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging bij mensen thuis. Van het helpen bij de ochtendrituelen tot het geven van medicatie en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen: jij bent de redder in nood! Samen met jouw team van collega’s en een coördinator weet jij iedere situatie tot een goed einde te brengen.

Wat deze baan zo uniek maakt, is dat je echt het verschil kunt maken voor mensen die hulp nodig hebben. Door jouw ondersteuning kunnen zij blijven genieten van hun eigen stekkie. Daarnaast krijg je veel liefde en dankbaarheid van de cliënten en hun familie. Dat geeft jouw werk nog meer glans!

Bij ons krijg je de kans om te werken in een inspirerende omgeving waarin je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen en inzetten. Je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken en jouw eigen rooster in te delen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, bijscholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.