< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG

Loppersum

€2400 - €3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving waar je het verschil kunt maken voor onze cliënten als verzorgende IG! Kom dan ons team versterken!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Verzorgende IG en zetten graag je volle potentie in. Wij bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken en wil jij werken in een team met enthousiaste en betrokken collega’s? Lees dan snel verder.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De dag van een Verzorgende IG in de thuiszorg begint meestal met een overdracht van de collega’s die de avonddienst hebben gedraaid. Hierin worden belangrijke zaken van de cliënt besproken zoals veranderingen in de zorgbehoefte of bijzonderheden in de gezondheidstoestand. Vervolgens ga je naar de eerste cliënt van de dag en bied je ondersteuning bij de persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen zoals het toedienen van medicatie of het aanleggen van een infuus.

Daarnaast heb je als Verzorgende IG ook een belangrijke begeleidende rol. Zo ondersteun je cliënten bij dagelijkse activiteiten zoals het ontbijt of het doen van boodschappen. Ook geef je advies en voorlichting over gezondheid en hygiëne.

Gedurende de dag heb je regelmatig contact met collega’s en andere zorgverleners zoals de huisarts of fysiotherapeut. Daarnaast houd je de administratie bij en rapporteer je eventuele veranderingen in de zorgbehoefte van de cliënt.

Aan het einde van de dag draag je de zorg over aan de collega’s die de avonddienst draaien en maak je een overdracht. Je bent dan alweer bezig met het voorbereiden van de volgende dag, waarbij je zorgt dat de zorgplannen van de cliënten op tijd klaar zijn.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Kortom, als Verzorgende IG in de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Je biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving en hebt een belangrijke rol in het welzijn van de cliënt. Een veelzijdige en uitdagende functie waarin je elke dag het verschil kunt maken!
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan nu!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.