< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG PG

Zuidhorn

€2400 - €3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Breng zorg naar een nieuw niveau!

Ben jij een gepassioneerde en empathische zorgprofessional? Zoek je een uitdagende rol waarin je het verschil kunt maken in het leven van ouderen met dementie? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou als Verzorgende IG (plus) PG!

Bij ons draait alles om vernieuwing. We geloven dat elke persoon uniek is en recht heeft op de best mogelijke zorg. Als Verzorgende IG (plus) PG ben je een belangrijke schakel in het team dat deze visie tot leven brengt. Je krijgt de kans om de traditionele benadering van dementiezorg te transformeren en te evolueren naar een meer persoonsgerichte aanpak.

In deze rol zul je werken met een multidisciplinair team van zorgprofessionals die samen streven naar het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan onze bewoners. Je zult nauw samenwerken met familieleden en mantelzorgers om een omgeving te creëren die veilig, comfortabel en stimulerend is voor degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd.

We waarderen jouw kennis en ervaring als Verzorgende IG, maar we bieden je ook de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als professional. Je krijgt toegang tot trainingsprogramma’s en workshops die gericht zijn op het verbeteren van jouw expertise in de zorg voor mensen met dementie.

Jouw profiel

Afgeronde opleiding verzorgende niveau 3

Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken

Je bent flexibel en stressbestendig

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken en wil jij werken in een team met enthousiaste en betrokken collega’s? Solliciteer dan nu! Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.