< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG (+) SOMATIEK

Groningen

€2400 - €3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en toegewijde Verzorgende ig (plus) somatiek om ons zorgteam te versterken. Als Verzorgende IG Plus Somatiek speel je een essentiële rol in het leveren van hoogwaardige zorg aan onze cliënten met somatische aandoeningen.

Je verantwoordelijk voor het verlenen van persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleegtechnische handelingen aan cliënten met somatische problematiek. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden, die afgestemd is op de individuele behoeften van de cliënt. Daarnaast houd je toezicht op de gezondheidstoestand van de cliënten, signaleer je eventuele veranderingen en rapporteer je deze aan het verpleegkundig team.

Wij vragen van jou een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3, aangevuld met een specialisatie in somatiek. Je bent flexibel en bereid om onregelmatige diensten te werken. Daarnaast zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en een empathisch vermogen van groot belang. We verwachten dat je een proactieve houding hebt en in staat bent om zelfstandig te werken. Een positieve en cliëntgerichte benadering is essentieel in deze functie.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een professioneel en collegiaal team. Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jouw profiel

Een afgeronde opleiding tot verzorgende IG niveau 3

Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week

Affiniteit met de doelgroep somatiek

Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een vertrouwensrelatie op te bouwen met cliënten en hun familieleden

Flexibiliteit en het vermogen om te werken in verschillende diensten, waaronder avond-, nacht- en weekenddiensten

In staat zijn om te werken volgens de geldende protocollen en richtlijnen op het gebied van zorg en veiligheid

Wat wij bieden

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de Verzorgende IG Plus Somatiek die wij zoeken? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de zorg voor onze cliënten met somatische aandoeningen? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief. We kijken uit naar je reactie!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.