< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG THUISZORG 

Helpman

€2400 - €3000

Min. 20 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Als empathische en toegewijde professional met een passie voor het welzijn van mensen in de thuiszorg, ben jij degene die we zoeken. Je bent erop gebrand om een positieve invloed te hebben op het dagelijks leven van cliënten binnen hun vertrouwde omgeving. We nodigen je uit om te solliciteren voor de rol van Verzorgende IG Thuiszorg.

In deze functie heb je een cruciale verantwoordelijkheid in het bieden van zorg, ondersteuning en begeleiding aan cliënten die ervoor kiezen om in hun eigen huis te blijven. Je speelt een sleutelrol in het creëren van een omgeving waarin cliënten kunnen floreren en een optimale levenskwaliteit kunnen ervaren. Samenwerking met diverse professionals, families en mantelzorgers is essentieel bij het opstellen en uitvoeren van persoonlijke zorgplannen.

Je biedt persoonlijke zorg en ondersteuning aan cliënten in hun eigen woonomgeving. Hierbij houd je rekening met hun individuele behoeften en dagelijkse activiteiten. Daarnaast observeer je nauwgezet de fysieke en emotionele toestand van cliënten, zodat je hierop adequaat kunt reageren. Een belangrijk aspect van je werk is het aanmoedigen en ondersteunen van cliënten om hun zelfstandigheid en eigen regie te behouden of vergroten. Dit vereist opbouwen van vertrouwen en open communicatie met cliënten en hun families. Samenwerking met het zorgteam staat centraal bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van persoonlijke zorgplannen. Je draagt bij aan het creëren van een thuisomgeving die de levenskwaliteit van cliënten bevordert en hun dagelijks leven vereenvoudigt.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande punten en wil jij graag aan de slag in een team waarin zorg voorop staat? Word dan lid van ons gedreven team en help ervoor te zorgen dat cliënten in de thuiszorg de zorg en ondersteuning krijgen die ze verdienen.

Deel je cv en solliciteer vandaag nog!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.