< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG 

West- Groningen

€2400 - €3000

Min. 20 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Als verzorgende IG vervul je een waardevolle rol in het leven van onze cliënten. Elke dag streef je ernaar hun dag een beetje beter te maken door hen de zorg en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Je bent een zorgtopper die graag mensen helpt en een positief verschil maakt in hun leven.

Hoe ziet je dag eruit?

Je werkdag als zorgmedewerker bij ons draait om de zorg voor onze cliënten. Je biedt persoonlijke verzorging en voert verpleegtechnische handelingen uit. Het welzijn van onze cliënten ligt in jouw handen, en samen met je collega’s zorg je ervoor dat ze zich thuis voelen in onze zorginstelling.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van zorg, en daarom zoeken we iemand die zowel zelfstandig kan werken als goed kan functioneren in een team. Flexibiliteit is essentieel omdat elke dag anders kan zijn. Je moet snel kunnen schakelen tussen diverse situaties en je inleven in de behoeften van onze cliënten. Een goed inlevingsvermogen en de vaardigheid om je te verplaatsen in hun situatie zijn van groot belang.

Als verzorgende IG ben je een onmisbare schakel in ons team en draag je bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van onze cliënten. Jouw inzet en zorgzaamheid maken het verschil, en we zijn verheugd om jou als waardevolle collega te verwelkomen in onze organisatie.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande punten en wil jij graag aan de slag in een team waarin zorg voorop staat? Stuur dan snel je sollicitatiebrief en CV naar ons op, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team van verzorgenden!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.