Verzorgende IG Thuiszorg – Delfzijl

< Naar alle vacatures

VERZORGENDE IG THUISZORG

Delfzijl

€2300 - 3000

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Als verzorgende IG ben jij de held die het verschil maakt in het leven van anderen. Jij biedt de beste zorg en ondersteuning voor cliënten en maakt elke dag een beetje beter. Join the team en word een zorgtopper!

Als verzorgende IG heb je een uitdagende baan binnen zorg waarbij je het verschil kunt maken voor onze cliënten. Wil jij werken in een team waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan en waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Dan pas jij perfect bij ons bedrijfscultuur!

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van essentiële basiszorg aan patiënten, zoals het wassen, aankleden en voeden van patiënten. Daarnaast hou je je bezig met de gezondheidstoestand van patiënten en houd je deze nauwlettend in de gaten. Je speelt een onmisbare rol als zorgtopper binnen de zorg en herstel van de patiënten.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen;

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen;

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,21 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Ben jij de empathische en betrokken verzorgende IG die ons team komt versterken? Je biedt de beste zorg en ondersteuning aan onze cliënten en hebt een belangrijke rol in het verbeteren van hun welzijn. Samen met ons team van professionals draag je bij aan een warme en veilige leefomgeving voor onze cliënten. Solliciteer nu!

Nu solliciteren

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.