Shirley gaat verder op avontuur

Na hard werken treedt Shirley haar laatste weken binnen bij JustInFlex, dat is weer een lachend gezicht minder op het kantoor. Shirley werkte namelijk achter de schermen als planner. Maar voordat ze weggaat, was ze zo lief om te vertellen hoe zij haar tijd hier binnen JustInFlex heeft volgehouden. Omringd door een team vol met gekkies.

“Ik volg de opleiding tot Juridisch Administratief Medewerker. en Na een halfjaar school was het tijd voor het echte werk, namelijk: Mijn stage! Zo kwam ik bij JustInFlex terecht. 

Voorheen liep ik ergens anders stage, maar na een week voelde me daar niet helemaal op m’n plek. Via stagemarkt kwam ik bij JustInFlex terecht. Na één telefoontje werd ik gelijk dezelfde dag uitgenodigd voor een gesprek op het kantoor. Ik werd nerveus bij het idee dat ik weer naar een onbekende plek moest en een goede indruk moest maken. Achteraf was dit helemaal niet nodig. Het gesprek was heel open en lekker laagdrempelig, het voelde meteen goed aan”. 

“Het team is klein, dus ik hoefde niet continu nieuwe gezichten te leren kennen. Ook is er een perfecte balans tussen formeel en informeel, we kunnen heel druk aan het werk zijn maar er is ook ruimte om lekker te kunnen lachen. Op het kantoor hangt altijd een goede een gezellige sfeer!”

“Het contact met het uitzendkracht vond ik ook erg leuk. De lijnen zijn kort en de communicatie gaat heel makkelijk via whatsapp. Zo voorkom je dat de mensen overvalt of op een ongelegen belt. Iedereen kan namelijk reageren wanneer het hem of haar uitkomt. Met de planners hebben we ook contact, maar via de mail is dit toch wat formeler. In het begin was dit lastig, maar voelt nu natuurlijk aan. Het bellen was de eerste maand erg spannend want ik wist niet goed wat ik moest zeggen en wie ik aan de lijn zou krijgen, gelukkig nam iedereen bij JustInFlex de tijd om mij over die drempel heen te helpen”.

“Toch staat bij mij op nummer één wel intakes afnemen. Deze mocht ik al vrij snel doen en gaf mijn zelfvertrouwen een boost, zoiets geef je namelijk niet zomaar uit handen! 

De eerste gesprekken vonden plaats via teams en daarna face to face. Zo keken we samen naar de wensen omtrent het werk en hoe we deze het beste tegemoet konden komen”.

“Ook al is een half jaar zo voorbij gevlogen en heb ik alleen maar positieve ervaringen, ik zou mijn volgende stage toch in een andere richting gaan zoeken. Ik wil zoveel mogelijk leren en zou graag meer diversiteit ervaren. Dit kan op het kantoor bij een politiebureau, een rechtbank of bijvoorbeeld bij de reclassering. Het is enorm breed werkvlak en hoeft niet per se  op een uitzendbureau”. 

“Mijn advies naar iedereen die dezelfde stage wilt volbrengen? Voel je welkom, voel je thuis en ga er lekker in mee! Kijk zoveel mogelijk mee, daar leer je het meeste van. Maar geniet vooral van de gezellige collega’s en de leuke sfeer binnen JustInFlex!”.