< Naar alle vacatures

Verzorgende IG PG

Assen

€2466 - €3256

Min. 12 uur p/w

Verzorgende IG Niv. 3

Functieomschrijving

Ben jij een zorgprofessional met passie en compassie? Droom je ervan om ouderen met dementie echt te helpen? Dan is dit jouw kans om verschil te maken!

Bij ons draait alles om vooruitgang. Wij geloven in de kracht van individualiteit en streven naar de allerbeste zorg voor iedereen. Als Verzorgende IG (plus) PG ben jij een essentiële schakel in ons team dat deze visie omzet in werkelijkheid. Hier krijg je de mogelijkheid om de traditionele benadering van dementiezorg te transformeren naar een meer persoonlijke aanpak.

Samen met een super leuk team vol zorgprofessionals werk je aan hoogwaardige zorg en ondersteuning voor onze bewoners. Door nauwe samenwerking met familie en mantelzorgers creëer je een omgeving die veilig, comfortabel en stimulerend is voor degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd.

We waarderen jouw kennis en ervaring als Verzorgende IG, maar we bieden ook volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien als professional. Via trainingsprogramma’s en workshops krijg je de kans om jouw expertise in de zorg voor mensen met dementie naar een hoger niveau te tillen.

Als Verzorgende IG (plus) PG ben jij van onschatbare waarde voor onze organisatie. Wij bieden een stimulerende werkomgeving, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je de kans om een blijvend verschil te maken in het leven van onze bewoners en hun geliefden.

Jouw profiel

Afgeronde opleiding verzorgende niveau 3

Minimaal voor 12 uur beschikbaar in de week

Je hebt affiniteit met de zorg en ouderen

Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen

Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

Wat wij bieden

Exclusieve personeelskortingen;

Reiskostenvergoeding van € 0,23 de km;

Onregelmatigheidstoeslag;

Toegang tot onze eigen leeromgeving;

Super leuk en persoonlijk contact met onze recruiter.

Nu solliciteren

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Upload hier je CV
Akkoord met verwerking van gegevens
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid zodat JustinFlex mijn informatie tijdelijk kan opslaan om statistieken te meten.