Opdrachtgevers

Heeft u openstaande diensten?

JustInFlex voor opdrachtgevers

Ben je op zoek naar enthousiaste medewerkers voor jouw zorginstelling in Groningen, Drenthe of Overijssel? JustInFlex helpt je bij het vinden van de perfecte match, of dit nu tijdelijk of voor een lange periode is.

De oplossing voor personeelstekort

Ben je op zoek naar de oplossing voor jouw personeelstekort? JustInFlex biedt gekwalificeerde uitzendkrachten en zzp’ers aan zorginstellingen en particulieren binnen de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Het doel is om onze diensten zo goed mogelijk afstemmen op jouw vraag; jij als opdrachtgever staat altijd centraal. Geef je wensen aan en wij gaan op zoek naar de perfecte match!

Branches

Verpleging, verzorging en thuiszorg
Gehandicaptenzorg

Dit biedt JustinFlex voor opdrachtgevers

Groot netwerk met professionals
Altijd bereikbaar; 7 dagen in de week
Persoonlijk contact
Volledige dienstverlening: van werving tot selectie
Aangesloten bij het SNA-Keurmerk

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers, maar lukt het je zelf niet om de juiste kandidaten te vinden? JustInFlex staat klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om je wensen en eisen te bespreken. Vervolgens adviseren wij je over de mogelijkheden, zoals detacheren en zzp-bemiddeling.

Geef de opdrachten door

Geef de openstaande vacatures, opdrachten of diensten aan ons door. Dit kun je doen via de telefoon of mail. Wij stellen zelf een vacature op en zetten deze uit, zodat jij je als opdrachtgever kunt focussen op andere taken.

Wij vinden de perfecte match

 Ons bestand van uitzendpersoneel is zeer groot en gevarieerd, van verzorgend en verplegend tot en met managementniveau. Wij gaan met potentiële kandidaten in gesprek en wanneer wij denken dat er een match is, stellen wij de kandidaten aan je voor. Referenties van bedrijven of instellingen kunnen bij ons worden opgevraagd.

Diensten JustInFlex: begeleiding van A tot Z

JustInFlex is een uitzendbureau gericht op de zorg. We bieden onder andere verzorgend en verplegend personeel aan particulieren en zorginstellingen in Groningen, Drenthe en Overijssel.

Werving en selectie

JustInFlex kan heel snel inspelen op de vraag. We beschikken over een groot bestand van uitzendpersoneel dat regelmatig wordt gescreend op beschikbaarheid en inzet. In zeker 80 tot 100 procent van de gevallen kunnen wij op bevredigende wijze aan de vraag naar een uitzendkracht voldoen. We begeleiden je bij het volledige proces: van werving tot selectie en nemen de administratie uit handen.

Vinden we geen geschikte kandidaat voor de opdracht? Of is er geen klik tussen jou en de kandidaten? Dan brengen we geen kosten in rekening.

Zzp’ers in de zorg

Heb je een opdracht voor een zzp’er? Als opdrachtgever kun je eenvoudig zzp’ers inhuren via JustInFlex. Alle zzp’ers worden zorgvuldig gescreend op de juiste diploma’s, vermelding in het KvK en geldig VOG. Wij matchen enkel geschikte zzp’ers op jouw diensten en opdrachten.